Využití vybrané lokality na území Tábora pro rekreaci a cestovní ruch - Sedlák, Dušan (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem bakalářské práce je provedení analýzy využití území lesoparku Nechyba - Kozí hrádek pro rekreaci a cestovní ruch. Zjistit pomocí dotazníkového šetření spokojenost návštěvníků s vybaveností a provedení segmentace potenciálních návštěvníků lesoparku. Navržení optimálnějšího propojení lokality s naučnou stezkou.
Use of selected sites in the territory of Tábor for Recreation and Tourism
Keywords: Cestovní ruch; Táborsko; metodika; primární a sekundární nabídka; dotazníkový průzkum; naučná stezka; Kozí hrádek; lesopark Nechyba; Tourism; Táborsko; primary and secondary offer; questionnaire survey; nature trail; Kozí hrádek; woodpark Nechyba