Vstup produktu na evropský trh - Kubíček, Roman (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce se zaměřuje na vstup nového produktu zavedené společnosti na evropský trh a jeho další rozvoj. Cílem práce je vytvořit na základě marketingového výzkumu konkrétní marketingový mix pro mezinárodní působnost zvoleného podniku.
Product introduction on the European market
Keywords: marketing; management; reklamní kampaň; marketingový výzkum; dotazníkové šetření; marketing; management; advertising campaign; survey; questionnaire