Motivace a stimulace pracovního jednání ve vybrané organizaci - Kaiserová, Irena (Jihočeská univerzita, 2007)
Dobrý motivační a stimulační systém je nezbytný k tomu, aby zaměstnanci prostřednictvím motivátorů byli vedeni ke konkrétnímu cíli. Tato diplomová práce je zaměřena na nalezení problémů společnosti v oblasti řízení lidských zdrojů. Úkolem je nalézt řešení,jak zlepšit motivační systém a používat motivátory efektivněji. Výzkum byl proveden použitím dotazníkové metody v mezinárodní společnosti provozující maloobchodní prodejny.Po vyhodnocení odpovědí jsem zjistila nedostatky v používání motivátorů ve společnosti. Navrhla jsem řešení, jak zlepšit situaci a uspokojit lépe potřeby zaměstnanců.
MOTIVATION AND STIMULATION OF EMPLOYEES AT CERTAIN COMPANY
Keywords: motivace zaměstnanců; stimulace zaměstnanců; rozvoj lidských zdrojů; zaměstnanec; vedoucí; mzdy a mzdové pobídky; pracovní podmínky; rozvoj pracovníka; hodnocení zaměstnance; motivation of employees; stimulation of employees; human resources development; employee; manager; pays and benefits; working conditions; employee development; employee appraisal