Role sociálního pracovníka v multidisciplinárním hospicovém týmu - Lešetická, Dagmar (Jihočeská univerzita, 2021)
Cílem bakalářské práce je popsat úlohu, kterou v multidisciplinárním hospicovém týmu hraje sociální pracovník. Předmětem mého zkoumání tedy bude především pracovní náplň sociálního pracovníka, požadavky na jeho osobní kvality a schopnosti, které vyvstávají z jeho pozice, kterou v rámci multidisciplinárního týmu má. Metodou pro zpracování práce bude rešerše odborné literatury.
The social worker's role in the multidisciplinary hospice team
Keywords: hospic; paliativní péče; multidisciplinární tým; sociální pracovník; umírání; hospice; palliative care; multidisciplinary team; social worker; dying