Vzdálené řízení modelu radiolokátoru - Stejskal, Jakub (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem, realizací a oživením systému vzdáleného řízení modelu radiolokátoru. Systém je založen na využití mikroprocesorové platformy Arduino. Praktickou část tvoří realizace fyzického modelu radiolokátoru včetně implementace systému vzdáleného řízení.
Remote control of the radar model
Keywords: dálkové ovládání; mikrokontroler Arduino; radiolokátor; remote control; microprocessor Arduino; radio locator