Inovace a její ekonomické dopady - Sedláková, Soňa (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem diplomové práce je analýza inovační aktivity podniku, jednak s kalkulací nákladů a jednak s podnikovou výkonností. První část práce se zaměřuje na teoretické pojetí, které slouží k hlubšímu porozumění dané problematiky. Praktická část využívá teoretických poznatků a je zaměřena na vybraný podnik, ve kterém se provádí inovační aktivity. Hlavní část je věnována inovovanému produktu s jeho ekonomickými dopady na podnik.
Innovation and its economical impacts
Keywords: inovace; inovace produktu; ekonomické dopady; poměrové ukazatele; náklady; innovation; product innovation; economical impact; ratios; costs