Využití dotací a jejich vliv na rozvoj města Domažlice - Jansová, Nicole (Jihočeská univerzita, 2016)
Předmětem diplomové práce "Využití dotací a jejich vliv na rozvoj města Domažlice" je zhodnocení využívání finančních prostředků z fondů EU na rozvoj města. Teoretická část je věnována analýze odborné literatury zabývající se zdroji a způsoby využití Evropských fondů. V praktické části je na vybraných uskutečněných projektech poukázáno, jak město Domažlice využívá možnosti čerpání finančních prostředků z fondů EU k rozvoji města a zvýšení kvality života obyvatel.
Use of grants and their influence on the urban development of Domažlice
Keywords: Evropské fondy; projekty; rozpočet; finanční analýza; socioekonomická analýza; udržitelnost projektu; sociologické šetření; European funds; projects; budget; financial analysis; socio economic asset; sustainability project; sociological survey