Chování spotřebitelů,nakupujících na internetu - Joklová, Martina (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská práce "Chování spotřebitelů" si klade za cíl zjistit prostřednictvím dotazníkového šetření, jaké zboží občané příhraničních měst v Jižních Čechách nejčastěji nakupují přes internet. První část je zaměřená na teoretické poznatky, které vysvětlují základní pojmy související s tématem. Druhá část je zaměřená na analýzu spotřebitelského chování související s rozhodovacím procesem spojeným s nákupem.
Consumer behaviours, shopping online
Keywords: Spotřebitel; spotřebitelské chování; kupní rozhodovací proces; internet; internetový obchod; consumer; customer behavior; purchase decision; Internet; internet shop