Diagnostika palivových soustav vznětových motorů - Chada, Stanislav (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato práce je zaměřena na přímé vstřikování vznětových motorů, kde jsem měl za cíl provést diagnostiku a zhodnotit její úspěšnost a ekonomickou bilanci. V práci jsou popsány typy palivových soustav a názorně vysvětleno jejich fungování. V praktické části je provedena diagnostika sedlového tahače z běžného provozu a částí vstřikovací soustavy motoru TATRA (vstřikovací čerpadlo a vstřikovač).
Diagnostics of diesel engine fuel systems
Keywords: diagnostika; palivová soustava; přímé vstřikování; motor; diagnostic; fuel system; direct injection; engine