Management jakosti ve vybraném podniku - Pragerová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2010)
Práce je zaměřena na oblast řízení procesu jakosti, kvality řízení, zlepšování efektivnosti systému řízení s cílem zvyšování výkonnosti podniku, zvyšování spokojenosti zákazníka.
Quality management in the selected company
Keywords: systémy managementu jakosti; strategická rozhodnutí organizace; procesní přístup; monitoring; měření a analýza procesu; příručka jakosti; požadavky na dokumentaci; zlepšování; ISO/TS 16949:2002; quality management systems; strategic decision of organization; monitor; process approach; measure and analyse of processes; quality manual; documentation requirement; improvement; ISO/ TS 16949:2002