Význam a využití SWOT analýzy pro vybranou firmu - Formánková, Zdeňka (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem diplomové práce je zjištění příležitostí a hrozeb pro vybranou firmu, s ohledem na její slabé a silné stránky a případné návrhy řešení.
Importance of using SWOT analysis of the selected company
Keywords: SWOT analýza; Porterův model pěti konkurenčních sil v odvětví; ekonomická a finanční analýza; STEP analýza; marketingové prostředí; SWOT analysis; Porter's five forces analysis; economic and financial analysis; STEP analysis; marketing environment