Analýza marketingového prostředí firmy ACR auto, a.s. - Bláhová, Simona (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce se zabývá analýzou marketingového prostředí ve firmě ACR auto, a.s., která se zabývá prodejem vozů BMW a Ford. Práce je zaměřená na analýzu mikroprostředí a makroprostředí firmy a je rozdělena do dvou částí. První část obsahuje teoretické poznatky dané problematiky a druhá část se zaměřuje na praktické zpracování jednotlivých analýz. Závěr práce obsahuje zhodnocení současného marketingového prostředí firmy a opatření na zlepšení stávající situace.
Analysis of marketing environment in company ACR auto, a.s.
Keywords: Marketing; marketingové prostředí; analýza marketingového prostředí; 4P; finanční analýza; Porterův model pěti sil; STEP analýza.; Marketing; marketing environment; marketing environment analysis; 4P; financial analysis; Porter's Five Forces analysis; STEP analysis.