Vliv mikroprostředí na uspokojování potřeb a přání zákazníků ve vybrané firmě - Krotká, Veronika (Jihočeská univerzita, 2008)
Téma mé bakalářské práce je Vliv mikroprostředí na uspokojování potřeb a přání zákazníků ve vybrané firmě.Vliv mikroprostředí jsem analyzovala ve firmě Textilní galanterie ve Vyšším Brodě. Cílem bylo analyzovat faktory,které ovlivňují možnosti firmy uspokojovat potřeby a přání zákazníků. Informace pro zpracování jsem získávala z rozhovorů se zákazníky, z vyplněných dotazníků a samozrejmě od majitelky firmy. V práci jsem se zmínila o historii firmy, o dodavatelích, zákaznících, konkurentech, veřejnosti, o vlivech z vnějšího i vnitřního prostředí firmy. Na základě zjištěných informací jsem se mohla zabývat návrhy na zlepšení současné situace ve firmě.
Influence of the micro-environment on the supplying of needs and wishes of customers in a chosen firm
Keywords: marketing; marketingové prostředí; mikroprostředí; marketingový výzkum; zákazníci; marketing environment; micro-environment; marketing research; customers