Sledování věkového složení u českých družstev žen "WHIL" za období od jeho vzniku - Keclíková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2009)
Úkolem práce je zjistit, jak se mění věkové složení v nejvyšší ženské házenkářské soutěži WHIL. Na základě zápisů o jednotlivých utkáních v šesti sezónách jsou shromážděna data do tabulek a grafů. Ty jsou seskupeny v jednotlivých sezónách podle zúčastněných družstev. Následně rozebíráme a porovnáváme zjištěné údaje. Výsledky nám ukazují, k jakým změnám došlo z hlediska věkového složení jednotlivých družstev a jak se měnil věkový průměr celé soutěže v jednotlivých sezónách.
Monitoring women age structure in the highest handball league"WHIL".\\
Keywords: věk; průměr; házená; WHIL; tým; branka; hráčka; soutěž; sezóna; age structure; average; handball; WHIL; team; goal; player; league; season