Tvorba sestav v programu SolidWorks - Lojíková, Barbora (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce se zabývá tvořením sestav v programu SolidWorks. První část se věnuje historii programu SolidWorks a jeho verzím. Druhá část seznamuje s prostředím, názornou ukázkou modelace jednoho dílu od skici až po skládání modelů u konkrétní sestavy. Práce je koncipována se záměrem jejího využití ve vzdělávací oblasti Design a konstruovaní na ZŠ nebo víceletém gymnáziu.
The composition of assemblies in SolidWorks software
Keywords: Modelování; CAD systém; SolidWorks; tvorba sestav; vazby v programu; Modeling; CAD system; solidworks; composition of assemblies; creation of assembly; ties in the system