Náhrada elektromechanických ochran terminálem ochran SPAC 315C v rozvodnách 6kV elektrárny Temelín - Jíša, Ivo (Jihočeská univerzita, 2011)
V této práci jsem se zaměřil na popis navrhované záměny zastaralých elektromechanických ochran novým terminálem ochran SPAC 315C v rozvodnách 6 kV jaderné elektrárny Temelín. Snažil jsem se prokázat praktické odůvodnění toho kroku, které povede k větší provozní bezpečnosti, zvýšení komfortu obsluhy a v neposlední řadě povede ke snížení nákladů na údržbu provozovaného zařízení, které urychlí návratnost investovaných prostředků.
Replace of electromechanical protections for terminal protection SPAC 315C system in selected switchboards 6kV on NPP Temelin
Keywords: rozvodna; ochrana; nastavení; proud; testy; switchboard; protection; settings; current; test