Podnikatelský záměr agroturistické farmy a možné formy financování - Čížková, Barbora (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem diplomové práce je vypracování kompletní dokumentace podnikatelského záměru pro agroturistické služby. Práce dále analyzuje ukazatele cestovního ruchu regionu Českokrumlovska a jeho předpoklady pro rozvoj agroturistiky. V práci jsou analyzovány ubytovací kapacity, možné fromy financování, venkovský cestovní ruch jako trend cestovního ruchu a potenciál pro diverzifikaci dané farmy.
Design optimal business plan for a farm of agritourism and possible forms of financing.
Keywords: agroturistika; diverzifikace; agroturistická farma; podnikatelský záměr; Program rozvoje venkova; fondy Evropské unie; agrotourism; diversification; farm of agritourism; business plan; funds of the European Union