Postoje učitelů k problému drogových závislostí a k programům protidrogové prevence vlastních škol. - Jandová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2009)
Diplomová práce si klade za cíl prozkoumat aktuální postoje učitelů, školních metodiků primární prevence, a učitelů, u nichž primární prevence není zvláštní součástí práce, k drogám, drogovým závislostem a k programům primární prevence vlastní školy.
The teacher's attitudes towards problems of drug dependeces and the antidrug preventive programs at schools.
Keywords: školní metodik primární prevence; školní strategie tvorby minimálního preventivního programu; postoje pedagogů; school metodist od primary prevention; school strategy of minimal antidrug program; teacher{\crq}s attitudes