Ekonomická efektivita pratotechniky při pěstování a sklizni píce - Hermann, Adam (Jihočeská univerzita, 2023)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou pratotechniky. Práce je zaměřena na vliv ošetřování travních porostů na výnos píce z pozemku. Dále je zaměřena na eko-nomickou efektivitu ošetřování travních porostů při pěstování a sklizni píce.
Economic efficiency of pratotechnics in growing and harvesting fodder
Keywords: Pratotechnika; ošetřování travních porostů; ekonomická efektivita; pěstování; sklizeň; píce; Pratotechnique; treatment of grasslands; economic efficiency; cultivation; harvesting; fodde