Služby cestovního ruchu pro specifikou skupinu klientů a možnosti rozvoje těchto služeb ve vybraném regionu - Busínová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce se zabývá problematikou cestovního ruchu dětí a mládeže, jako vybraného segmentu cestovního ruchu, v mikroregionu Sdružení obcí Neveklovska. Na základě řízených rozhovorů, dotazníkového šetření, vlastního pozorování a sekundárních zdrojů byl mikroregion zhodnocen jako oblast s vysokým potenciálem pro cestovní ruch, avšak s nedostatečnou sítí nabízených služeb cestovního ruchu. V závěru práce byly sepsány návrhy, kterými by se mohlo dosáhnout zlepšení nabízených služeb ve zkoumané oblasti.
Tourism services for the specifics of the clients and the possibility of developing these services in the selected region
Keywords: cestovní ruch; cestovní ruch dětí a mládeže; služby cestovního ruchu; analýza služeb; Sdružení obcí Neveklovska; návrhy a opatření; tourism; tourism of children and youth; services of tourism; analysis of services; Neveklovsko Association of Municipalities; proposals and recommendations