Příprava experimentů pro Fyzikální praktikum IV - Růžička, František (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato práce se zabývá přípravou experimentů pro Fyzikální praktikum IV (převážně kvantová, atomová a jaderná fyzika).
Preparation of Experiments for General Physics IV Laboratory