Adaptace filmového muzea pro česky, španělsky a anglicky mluvící návštěvníky - Trojanová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2023)
Tato bakalářská práce se nazývá Adaptace filmového muzea pro česky, španělsky a anglicky mluvící návštěvníky. Jejím cílem je na základě analýzy současného stavu, trendů a preferencí filmových fanoušků navrhnout inovovanou podobu marketingového mixu, který bude reflektovat potřeby návštěvníků filmového muzea Film Legends Museum mluvících česky, španělsky a anglicky. Práce je rozdělena do dvou částí - teoretické a praktické. První část práce je věnována popisu a přiblížení toho, co je to marketing, jeho fungování, nástrojů a složek. Taktéž popisuje marketing cestovního ruchu, pod které svým působením filmové muzeum spadá. Druhá část se zaměřuje na vyhodnocení výsledků vycházejících z vlastního výzkumu zákaznických preferencí.
Adaptation of a film museum for Czech, Spanish and English-speaking visitors
Keywords: marketingový mix; návštěvník; služby; inovace; muzeum; marketing mix; visitor; services; innovation; museum