Systém získávání a výběru pracovníků ve vybraném podniku - Weberová, Andrea (Jihočeská univerzita, 2013)
Celý proces získávání a výběru zaměstnanců do organizace je popsán v teoretické části této práce. Jako podklady pro praktickou část byly použity informace získané osobní návštěvou firmy Lesní stavby, s.r.o. a interní dokumenty této firmy. Také byla charakterizována firma a vybrané informace o zaměstnancích. Po zpracování praktické části této práce byly nalezeny některé nedostatky v oblasti získávání a výběru zaměstnanců a byly navrženy změny na zlepšení.
The system of recruitment and selection of employees in selected company
Keywords: získávání zaměstnanců; výběr zaměstnanců; řízení lidských zdrojů; uchazeč; pracovník; recruitment; selection of employees; human resources management; applicant; employee