Mezipodnikové srovnávání - Sochorová, Andrea (Jihočeská univerzita, 2012)
Hlavním cílem práce je provést mezipodnikovou komparaci 5 bankovních subjektů za použití jednokriteriální a vícekriteriální metody v období před a po tzv. celosvětové finanční krizi.Na hlavní cíl navazuje cíl sekundární, jenž se zaobírá finanční stabilitou finančního sektoru v České republice na základě výsledků zátěžových testů prováděné Českou národní bankou.
Inter-company comparison
Keywords: Finanční stabilita; Mezipodnikové srovnávání; Metody mezipodnikové komparace; bankovní subjekty; Financial stability; Intercompany comparison; Methods intercompany comparison; Bank entities