Faktory rozhodující o způsobu vzdělávání a volbě 1. stupně základní školy pro dítě s Williamsovým syndromem - Kreníková, Olga (Jihočeská univerzita, 2014)
Práce se zabývá možnostmi vzdělávání dětí s Williams-Buerenovým syndromem a mapuje proces rozhodování rodičů těchto dětí o volbě způsobu základního vzdělávání dítěte s Williamsovým syndromem
Factors witch determine choise of school educations at primary school for a child with Williams syndrome
Keywords: Williamsův syndrom; Williams -Buerenův syndrom; 1.stupeň záklaní školy; dítě se speciálními vzdělávacími potřebami; role rodičů ve vzdělávání; Williams syndrome; Williams-Bueren syndrome; primary level of education; child with special needs; role parents in education