Historický průzkum mysliveckého hospodaření na území CHKO Český les - Homolková, Marie (Jihočeská univerzita, 2008)
Zpracování přehledu o vývoji mysliveckého hospodaření se zvěří na území CHKO Český les. Tj. zpracování vývoje druhů zvěře, jejich početních stavů, zpracování vývoje držitelů a uživatelů honiteb a výměry honiteb. Při tomto zpracování byly použity materiály z ÚHÚL. Tento přehled bude použit jako podkladový materiál při tvorbě Plánu péče o CHKO Český les.
HISTORICAL INQUIRY OF GAME MANAGEMENT IN PROTECTED LANDSCAPE AREA ČESKÝ LES
Keywords: Klíčová slova: myslivost; historický průzkum; Český les; Plán péče; Key words: hunting; historical inquiry; Český les; Plan of care