Nákupní zvyklosti zákazníků vybraného podnikatelského subjektu - Hrubeš, Marek (Jihočeská univerzita, 2023)
Diplomová práce se zabývá nákupními zvyklostmi zákazníků vybraného podnikatelského subjektu, který působí v oblasti výroby krmných směsí pro hospodářská zvířata. Prostřednictvím anonymního dotazníkové šetření byla sesbírána od zákazníků data, která jsou následně v práci analyzována. Na základě zjištěných skutečností jsou subjektu formulována doporučení, která mají potenciál zlepšit zákaznickou zkušenost.
Purchasing habits of customers of a selected company
Keywords: nákupní zvyklosti; zákazníci; podnikatelský subjekt; dotazníkové šetření; purchasing habits; customers; business entity; questionnaire survey