Analýza trhu biopotravin z pohledu konečného spotřebitele - Pavlasová, Hana (Jihočeská univerzita, 2008)
Studium odborné literatury, návrh marketingového výzkumu, provedení marketingového výzkumu pomocí dotazníkového šetření realizovaného tváří v tvář. Vyhodnocení výzkumu pomocí programů MS Excel a Statistika. Návrh vhodných opatření pro rozšíření trhu biopotravin.
Analysis of the organically grown food Market in the View of the Final Consumer
Keywords: biopotraviny; nákupní chování; výzkum trhu; dotazníkové šetření; organically grown food; purchase behaviour; market research; questionnaire investigation