Zařízení pro dokumentaci a analýzu forenzních stop z oblasti informačních technologií - Doule, František (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem této bakalářské práce je seznámit se s problematikou zásad prvotních úkonů při zajišťování digitálních stop pro účely forenzního zkoumání a navrhnout jednoduché elektronické zařízení, které bude schopno provádět základní operace při provádění bitové kopie laickou veřejností z řad policie tak, aby byla eliminována možnost poškození dat (přepsání zájmových dat atd.)
Device for the documentation and analysis of forensic traces of Information Technology
Keywords: Forenzní analýza digitálních dat; bitová kopie; dd; dcfldd; Linux; Python; pySerial; pyPrallel; LCD displej; Digital forensics; image; dd; dcfldd; Linux; Python; pySerial; pyPrallel; LCD display