Podnikatelský koncept ubytovacího zařízení venkovské turistiky v oblasti Strakonicko - Melanová, Pavla (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem diplomové práce bylo navrhnout podnikatelský koncept ubytovacího zařízení venkovské turistiky v oblasti Strakonicko. Koncept byl navržen na základě informací získaných z dotazníkového šetření, řízeného dotazování, řízeného rozhovoru a důkladné situační analýzy, analýzy zákazníků, konkurence a dodavatelů. Z takto získaných dat byl navržen podnikatelský koncept romantického venkovského penzionu Na Paloučku.
The business concept of rural tourism accommodation in area Strakonicko
Keywords: podnikatelský koncept; ubytovací zařízení; venkovský penzion; venkovská turistika; cestovní ruch; Strakonicko; business concept; accommodation; country house; rural tourism; tourism; Strakonicko