Studium mechanismů nádorové imunoterapie založené na kombinaci resiquimodu s kotveným mananem a její další optimalizace - Paďouková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem této práce bylo analyzovat nádorovou infiltraci, identifikovat obsah infiltrátu a stanovit zánětlivý cytokin IFN-gamma. Zároveň také studium možností zesílení imonoterapeutického efektu.
The study of mechanisms of cancer immunotherapy based on the combination of resiquimod with anchored mannan and its further optimisation
Keywords: nádor; imunoterapie; tumor; immunotherapy