Analýza mezinárodního distribučního řetězce u vybraného pivovaru - Jaklovská, Iva (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem diplomové práce je analýza distribučního řetězce v pivovaru Budějovický Budvar, n.p. Úkolem je analyzovat jednotlivé kroky, které jsou částí distribučního řetězce a faktory, které na ně působí a které jsou pro jeho správné fungování klíčové. V závěru je provedena analýza slabých míst v tomto řetězci a návrh řešení.
Analysis of international distribution channel at chosen brewery
Keywords: Logistika; distribuční řetězec; potravinářský průmysl; pivovar.; Logistic; supply chain; food industry; brewing industry.