Mimoškolní výchova dívek s nařízenou ústavní výchovou ve výchovném ústavu Černovice - Šteflová, Marcela (Jihočeská univerzita, 2015)
Téma práce ukazuje oblast mimoškolní výchovy ve VÚ v Černovicích, systém hodnocení a kompletní pohled na výchovný systém včetně mimoškolních činností. Zvláštní pozornost je v práci věnována jednotlivým složkám výchovy a kazuistice výchovné práce s dívkou.
Extracurricular education of girls with orphanage in educational Institute Černovice
Keywords: ústavní zařízení; poruchy chování; mimoškolní výchova; složky výchovy; kazuistika; educational institution; behavioral disorders; alternative education; out of the school education; types of upbringing; casuistry