Optimalizace nákladů u společnosti poskytující prodejní a servisní služby - Hrubá, Jana (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem této práce je provést analýzu struktury nákladů a na základě této analýzy vytvořit návrhy k optimalizaci nákladů ve vybrané společnosti. V praktické části je nejprve představena společnost, která byla vybrána k vypracování diplomové práce. Poté je provedena analýza provozních a finančních nákladů. Na základě této analýzy jsou stanoveny návrhy optimalizace vybraných nákladů.
Cost optimization in a company which is offering sales and repair services
Keywords: náklady; optimalizace nákladů; řízení nákladů; costs; cost optimization; cost management