Spiritualita vyjádřená rapem - Šuláková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2019)
V práci bude představen fenomén rapu i s jeho kořeny a zaměří se na texty obsahující spirituální sdělení. Předpokladem k tomu je pracovní vymezení pojmu "spiritualita", jakož i užší vymezení výzkumného zájmu.
Rapping as a spiritual expression
Keywords: rap; spiritualita; mládež; rap; spiritual; youth