Problémy ubytování v soukromí ve vybraném středisku cestovního ruchu - Šťastná, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem diplomové práce je zdůvodnit význam ubytování v soukromí ve vztahu k uspokojování potřeb návštěvníků v cestovním ruchu, identifikovat problémy tohoto ubytování ve vybraném středisku cestovního ruchu a navrhnout možnosti jejich řešení.
The problems of private accommodation in selected tourism resort
Keywords: kategorizace ubytovacích zařízení; ubytovací služby; ubytování v soukromí; ubytovací zařízení; accommodation; accommodation services; categorization of accommodation facilities; private accommodation