Možnosti využití krmných aditiv v prevenci a péči o zdraví telat - Polívková, Denisa (Jihočeská univerzita, 2022)
Cílem práce je zhodnotit ve vybraném zemědělském podniku vliv krmných aditiv na četnost výskytu průjmových onemocnění v prvních fázích období mléčné výživy, ovlivnění hmotnostních přírůstků a posouzení vybraných hematologických a biochemických parametrů v krvi telat.
Possibilities of using feed additives in prevention and care of calf health
Keywords: telata; probiotika; krmná aditiva; hematologie; calves; probiotics; feed aditives; hematology