Immunohistochemical localization of neuropeptides in the central nervous system of the Mediterranean flour month, Ephestia kuehniella - Fexová, Silvie (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem práce bylo, s použitím imunoafinitních metod, zmapovat expresi sedmi neurohormonů(allatostatin, allatotropin, diuretický hormon, eklozní hormon, prothoracikotropní hormon, corazonin a pigment-disperzní faktor)a to jak z prostorového tak časového hlediska, a tím prozkoumat jejich případné spojení s cirkadiánními hodinami.
Immunohistochemical localization of neuropeptides in the central nervous system of the Mediterranean flour month, Ephestia kuehniella
Keywords: allatostatin; allatotropin; diuretický hormon; eklozní hormon; prothoracikotropní hormon; corazonin; pigment-disperzní faktor; allatostatin; allatotropin; diuretic hormone; eclosion hormone; prothoracicotropic hormone; corazonin; pigment-dispersing factor