Implementace logistických technologií v potravinářském průmyslu - Žemlička, Kamil (Jihočeská univerzita, 2014)
Předkládaná diplomová práce se zaměřuje na návrh možností uplatnění vybraných logistických technologií v potravinářském distribučním řetězci společnosti MADETA, a.s. Práce popisuje materiálové a informační toky v logistickém řetězci včetně stanovení klíčových faktorů pro úspěšnou implementaci vybraných technologií. Část práce je věnována návrhu na změnu způsobu přípravy objednávek pro zákazníky nezávislého trhu včetně uvedení očekávaných nákladů a úspor při realizaci.
Implementation of logistic technologies in food industry
Keywords: Logistika; Logistický řetězec; Cross Docking; Pick by Cart; Pick by Light; Pick by Voice; Vratné obaly; Logistic; Supply Chain; Cross Docking; Pick by Cart; Pick by Light; Pick by Voice; Returnable packaging