Rozvoj lázeňství a wellness v Jihočeském kraji - Klimešová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2008)
Diplomová práce je zaměřena na zhodnocení a analýzu nabídky lázeňských a wellness produktů v Jihočeském kraji. Jedná se o tři lázeňská místa - Třeboň, Bechyni a Vráž u Písku. Na základě různých analýz byly vypracovány návrhy na rozvoj, zlepšení a zkvalitnění služeb v uvedených objektech.
The development of spa and wellness facilities in Southern Bohemia
Keywords: lázeňství; wellness; lázeňská péče; procedura; samoplátce; rozvoj; analýza; balneology; spa; wellness; balneologic care; procedur; self-paying client; development; analysis