Ekonomika a řízení vybraného maloobchodního řetězce - Coufal, Petr (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této diplomové práce bylo na základě dostupných informací zhodnotit hospodaření vybraného maloobchodního řetězce působícího na trhu České republiky, analyzovat dílčí finanční ukazatele a zrealizovat porovnání s nejbližší konkurencí.
Economics and management of selected retailer
Keywords: obchod; hospodářská recese; horizontální analýza; bankrotní model; vertikální analýza; ukazatele rentability; ukazatele celkové zadluženosti; benchmarking; business; economic recession; horizontal analysis; bankruptcy model; vertical analysis; ratios; profitability ratios; total debt; benchmarking