Strukturní studie serpinu Iripin-4 z klíšťat Ixodes ricinus - Vopátková, Věra (Jihočeská univerzita, 2022)
Byly studovány optimální podmínky pro expresi a purifikaci serpinu Iripin-4. Dále byly hledány podmínky, ve kterých dochází k formování proteinových krystalů. Tyto podmínky byly optimalizovány a krystaly byly otestovány.
Structural study of serpin Iripin-4 from ticks Ixodes ricinus
Keywords: Ixodes ricinus; serpiny; Iripin-4; krystalizace; Ixodes ricinus; serpins; Iripin-4; crystallization