Inovace podnikatelského plánu vybrané společnosti - Podhora, Radek (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem diplomové práce bylo inovovat podnikatelský plán pro firmu Domitruck, s. r. o., resp. vypracovat veškeré potřebné podklady, které by sloužily jako součást žádosti o úvěr na realizaci projektu rozšíření opravárenských prostor. V první části vlastní práce byla popsána současná situace společnosti, důvody pro rozšíření servisu a harmonogram realizace. Byly zde taká zjištěny podmínky pro získání úvěru u Komerční banky. Druhá část se věnovala samotnému podnikatelskému plánu, kde byly popsány klíčové osobnosti a služby, následně provedena SWOT analýza, marketingový mix 4P a kompletní finanční plán spojený s rozšířením podniku. Nakonec byly uvedeny také rizika spojená s realizací projektu.
Innovation of business plan of selected company
Keywords: Podnikatelský plán; harmonogram realizace; SWOT analýza; marketingový mix 4P; finanční plán; Business plan; Schedule of the realization; SWOT analysis; Marketing mix 4P; Financial Plan