Sbírka příkladů ze statistiky pro střední školy - Nováková, Aneta (Jihočeská univerzita, 2021)
Cílem této bakalářské práce je sestavení sbírky příkladů ze statistiky pro studenty středních škol. Dále se tato práce zabývá vysvětlením základních pojmů souvisejících s danými příklady. Jsou zde také uvedeny příklady k procvičení, kde lze ověřit správné řešení na konci každé kapitoly.
Collection of exampels from statistics for secondary school´s students
Keywords: statistika; četnost; charakteristiky polohy; charakteristiky variability; příklady k procvičení; statistics; frequency; charakteristics of pasition; charakteristics of variability; examples to excercise