Prodej zájmových morčat v zoo prodejnách - Vitálošová, Aneta (Jihočeská univerzita, 2023)
Cílem této bakalářské práce bylo zhodnotit problematiku prodeje a výkupu morčete domácího v zoo prodejnách. Dále pomocí dotazníkového šetření vytvořit přehled v této problematice, hlavně co se týče soukromých obchodů a obchodních řetězců, kteří mají v nabídce prodej morčete domácího. Dotazník se skládal z 28 otázek. První část se zaměřovala na výkup morčat do zoo prodejen, druhá část se zaměřovala na koupi morčete ze strany zákazníka a třetí část se zaměřovala na chov morčat v zoo prodejnách. Ze získaných výsledků vytvořit tabulky a grafy. Dále získané výsledky diskutovat s dostupnou literaturou.
Sale of pet guinea pigs in pet shops
Keywords: morče domácí; zoo prodejny; zájmový chov; prodej a výkup; domestic guinea pigs; pet shops; domestic breeding; sale and purchase