Soudobé trendy v žurnalistice - Bláhovcová, Barbora (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská práce se zabývá soudobými trendy v oblasti digitální online žurnalistiky. Na příkladech českých a zahraničních médií budou popsány a analyzovány příklady kreativního využívání hypermédií, nové podoby občanské žurnalistiky, využívání sociálních sítí a Web 2.0 nástrojů k produkci zpravodajských obsahů a další inovativní formy produkce, distribuce, příjmu a čtení mediálních sdělení. Cílem práce je tyto nové trendy představit a na konkrétních příkladech ilustrovat.
New trends in journalism
New trends in journalism
Keywords: žurnalistika; online žurnalistika; nová média; internet; Journalismus; Online journalism; New media; Internet