Zjevení Panny Marie fenomén Medžugorje - Vichr, Jan (Jihočeská univerzita, 2011)
Fenomén mariánských zjevení zejména u vyznavačů soukromých zjevení může vést k nesprávnému výkladu úlohy Marie v dějinách spásy. Touto prací se snažím poukázat, že mariánská zjevení, která probíhají v Medžugorji už třicátý rok mohou dovést hledajícího člověka s pomocí účinné pastorační péče na cestu porozumění a lásky mezi lidmi a nalezení přítomnosti, lásky a moudrosti Boží.
Apparitions of the Virgin Mary the phenomenon of Medjugorje
Keywords: Panna Maria; Medžugorje; dogma; zjevení; poselství.; Virgin Medžugorje; dogma; revelation; message.