KOMUNIKACE S RODIČI V PŘEDŠKOLNÍM VZDĚLÁVÁNÍ POMOCÍ MODERNÍCH TECHNOLOGIÍ - Kozlová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2009)
Má bakalářská práce se zabívá otázkou komunikace s rodiči v předškolním vzdělávání za pomocí moderních technologií u nás a v zahraničí. Výzkumným šetřením zjišťuje skutečný stav používání moderních komunikačních technologií na vybraných zařízeních předškolní výchovy. A snaží se o návrh optimálního řešení této komunikace na úrovni současných moderních komunikačních technologií na základě vyhodnoceného výzkumu.
COMMUNICATION WITH PARENTS PRE-SCHOOL EDUCATION VIA MODERN TECHNOLOGY