Společné jmění manželů - Janečková, Bohuslava (Jihočeská univerzita, 2010)
Práce se zabývá problematikou majetkových vztahů mezi manželi, které vznikají při uzavření manželství. Dále rozebírá vznik, zúžení, zánik společného jmění a další.
community property
Keywords: Společné jmění manželů; historie; vznik SJM; zúžení SJM; zánik SJM; vypořádání; manželská smlouva