Optimalizace činnosti Správy přírodních léčivých zdrojů a kolonád v Karlových Varech - Heliksová, Kamila (Jihočeská univerzita, 2012)
Předložená diplomová práce se zabývá návrhem vhodných doporučení na optimalizaci činnosti příspěvkové organizace Správa přírodních léčivých zdrojů a kolonád v Karlových Varech. První kapitola se zaměřuje na východiska řešení optimalizace činnosti vybrané příspěvkové organizace, charakterizuje příspěvkové organizace, srovnává je s ostatními subjekty podnikání, vymezuje pojem optimalizaci a nastiňuje historii a význam města Karlovy Vary. Druhá kapitola zahrnuje analýzu činnosti organizace, zkoumá její finanční hospodaření, prostředí, ve kterém se nachází a hodnotí marketingový mix organizace a silné a slabé stránky. Na základě výsledků provedené analýzy současné situace organizace byla ve třetí kapitole navržena vhodná opatření k optimalizaci činnosti příspěvkové organizace.
Activity optimization management of natural medicinal resources and collonades Karlovy Vary
Keywords: příspěvková organizace; optimalizace; Karlovy Vary; SWOT analýza; marketingový mix; state-funded institution; Karlovy Vary; optimization; SWOT analysis; marketing mix